Let op: Wij hebben 2 verschillende formaten. 1 formaat is om af te halen.

Het andere formaat is speciaal geschikt voor brievenbuspost.

Dus let hier goed op bij je bestelling.

Kaartje erbij bestellen? Ga naar bestellen en kies voor "Quote Kaartjes", Deze bestel je dus apart van je brownie bestelling! Bij opmerkingen schrijf je je tekst en wij zorgen ervoor dat dit alles verwerkt wordt tot een mooi pakketje.

 

  • Alles wordt met de handgemaakt en gebakken.
  • Alles wordt ook met de hand gesneden.
  • Het gewicht van de brownie kan soms verschillen, dit heeft te maken met de grote stukken chocolade die erin zitten. (Het gewicht is dus een +/- gewicht.)

 

De Brownies worden vers gebakken en zijn dan buiten de koelkast zeker nog 4 weken vers. Ook is het mogelijk om de brownie in te vriezen.

TIP: bestel een groot stuk, scheelt verzendkosten en u kunt het zelf in stukken snijden en nog maximaal 3 maanden in de vriezer bewaren. Wij hebben het invriezen uitvoerig getest en de smaak veranderd niet hierdoor!

 

 

Wij noemen het glutearme ipv glutenvrij. Waarom? Omdat ze in de bakkerij worden gemaakt die niet uitsluitend gebruikt wordt voor glutenvrije producten, vandaar noemen wij het glutenarm. Uit ervaring van klanten weten wij dat de glutenarme variant geen last opleverd. 

De bloem is vervangen door kokosmeel! Wij hebben hiervan maar een beperkte voorraad. Eens in de zoveel tijd wordt dit weer aangevuld, maar mail ons als je vragen hebt of meer wilt bestellen!

1 stuks Hemelse Brownie heeft een gewicht van 180 gram en daar zijn 4 stukje brownie uit te halen voor bij de koffie/thee.

 

Dit product kan dus worden opgestuurd maar is GEEN BRIEVENBUS FORMAAT, dus verzendkosten zijn hoger. Maar ophalen in Heemskerk is ook geen probleem. Wij bezorgen ook in de regio. Mail ons als je vragen hebt over bezorging of levering van dit produkt.